• ارسال به دوستان
کد تصویری :

تازه های خبر
1396/2/12 سه شنبه
موزه عبرت ایران با ده ها عنوان کتاب جدید در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از سیزدهم تا بیست‌وسوم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۶ در تهران، آزادراه خلیج‌فارس، شهر آفتاب برگزار مى‌شود.
قاسم حسن پور مدیر موزه عبرت ایران اعلام کرد :این موزه هم‌چون سال‌هاى گذشته، در این نمایشگاه حضور پر رنگی خواهد داشت.
وی همچنین اظهار داشت :موزه عبرت ایران سی عنوان کتاب‌ را در نمایشگاه عرضه خواهد کرد.تازه ترین اثر منتشره از سوی موزه عبرت ایران  با عنوان «شب ناسور» تألیف آقای ابراهیم حسن بیگی است . متقاضیان این آثار مى‌توانند عناوین مورد نظر خود را با تخفیف 2۰ درصدی در نمایشگاه تهیه کنند.
علاقه مندان می توانند کتب عرضه‌شده در این نمایشگاه را از طریق وب‌گاه موزه عبرت ایران به نشانی www.ebratmuseum.ir مشاهده و دریافت نمائید.
حسن پور در ادامه گفت: در کنار محصولات چاپى، امکان خرید سائر محصولات فرهنگی و هنری موزه عبرت ایران ، اعم از فیلم های مستند ، عکس زندانیان سیاسی قبل از انقلاب ، کارت پستال، فراهم آمده است.
مدیر موزه عبرت ایران اعلام داشت:آن دسته از متقاضیانى که به هر دلیلى نمى‌توانند به نمایشگاه مراجعه کنند مى‌توانند با مراجعه به وب‌سایت www.ebratmuseum.ir کتاب‌هاى مورد نظرشان را انتخاب و به قیمت نمایشگاه، با تخفیفات طریق امیل موزه عبرت ایران به نشانی: info@ebratmuseum.ir سفارش داده و تا یک هفته پس از آخرین روز نمایشگاه آن‌ها را در محل مورد نظر تحویل بگیرند.

عكس هاي مرتبط :
  نام نظر